Expeditie Muntii Carpati: Dusa-i vara

Vara aproape s-a dus...

Si odata cu vara s-au dus si vacantele, calatoriile sau expeditiile lungi si insorite. Au ramas week-end-urile tomnatice si grabite.

Cum spuneam mai devreme expeditia din Muntii Carpati (Masivele Bucegi, Ciucas si Siriu) a fost ultimul tur de forta al acestei veri si totodata generatorul de energie pana la iarna, anotimp care ofera un spectacol cu totul aparte pe drumurile montane. O situatie in care chiar se potriveste ca o manusa inteleapta si aprofundata graire:

"Iarna nu-i ca vara".

Tin sa multumesc intregii echipe care a participat pentru companie, pentru amabilitate si pentru spiritul de echipa dovedit. Ii multumesc in mod deosebit sotiei mele, pentru amabilitate si lipsa de reactii adverse de fiecare data cand ii ceream sa fotografieze sau sa filmeze in conditii nu tocmai dintre cele mai relaxante, dar cel mai mult ii multumesc pentru posesia si manifestarea uneia dintre cele mai mari calitati feminine, si anume faptul ca stie sa taca exact atunci cand am cea mai mare nevoie de liniste. Un astfel de minut in anumite situatii poate fi extrem de benefic.

In toata aceasta expeditie singurele lucruri care au ramas in urma noastra au fost urmele crampoanelor anvelopelor pe drumurile pe care am trecut si imaginile atat de incarcate de frumusete si emotie pe care natura ni le-a daruit neconditionat si ne-a rasfatat cu vreme buna si cu un soare care abia te gadila pe ceafa in timp ce apa fierbea in mare.

In asteptarea unei noi primaveri si a unei alte veri, va doresc tuturor... toate cele bune!

Expeditia in Muntii Carpati (Bucegi - Ciucas - Siriu) contine 6 episoade: