Mobilizare de forte la Gresu: Off-Road [Inceputurile Luciadei]

Greu de uitat momentul in care Samuraiul Rechinului, oprit fiind, a sarit singur din viteza si a luat-o la vale de ne-a lasat pe toti stupefiati. Noroc cu stiva de lemne care a pus-o un muntean cu voia lui Dumnezeu in cale, caci altfel nu se stie nici acum unde s-ar fi poticnit.

Click pe imagine pentru rezolutia maxima...

Traseu: Gresu - Poiana Sarata.
Zona: Muntii Vrancei, judetul Vrancea.
Dificultate: suficient cat sa iasa iures mare. Tomorrow Never Dies!

Multumesc intregii echipe care a participat pentru companie, pentru amabilitate si pentru spiritul de echipa dovedit.

Un week-end pe cinste cu bors de peste dres cu aroma de munte, fasole cu carnati vanatoresti de mistret, natura, off-road si voie buna cat cuprinde.

Si filmul cu traseul prin padure si distractia aferenta, dar mai ales momentul (intre min. 09:30 - 11:35) in care Samuraiul Rechinului s-a culcat pe o parte, faza care a fost sarea si piperul zilei, dar si subiect cotroversat pe timpul noptii...

Cu o singura exceptie am participat la toate editiile Luciadei inca de pe vremea cand era in stadiu de proiect. Practic alaturi de Lucian Munteanu, Valentin Popoviciu, Marius Constantin si Ionel Dulceanu am contribuit la acest fenomen care tinde sa-si croiasca o directie clara si precisa spre frumos. Cu alte editii ale Luciadei, va puteti delecta aici: