Mobilizare de forte la Gresu: Reloaded [Inceputurile Luciadei]

O zi de weekend, de sambata, incantatoare cu o vreme grozava care parca nici nu amintea de toamna. Un traseu memorabil, care urca spre golul alpin direct pe cursul raului, fara nici cea mai mica urma de drum, si cobora pe un drum forestier plin de noroi si adanancit de urmele TAF-urilor, undeva in judetul Covasna, dincolo de Ojdula, la peste 40 km de Gresu, locul de campare - click pe imagine pentru rezolutia maxima.

Dar a fost frumos, a meritat...

Apoi... dupa cum este obiceiul, a urmat si distractia de seara care s-a prelungit pana tarziu in noapte fara a mai intra in alte descrieri, picanterii, dar mai ales poze. Cred cea de fata este suficienta pentru a lasa imaginatia sa zburde...

Cu multumiri fotografei mele pentru efortul depus la realizarea imaginilor. La acest capitol eu nici nu m-am atins de aparat.

Cu multumiri... tuturor. Reverenta! Pe curand...

Cateva secvente filmate de Alyon:

Cu o singura exceptie am participat la toate editiile Luciadei inca de pe vremea cand era in stadiu de proiect. Practic alaturi de Lucian Munteanu, Valentin Popoviciu, Marius Constantin si Ionel Dulceanu am contribuit la acest fenomen care tinde sa-si croiasca o directie clara si precisa spre frumos. Cu alte editii ale Luciadei, va puteti delecta aici: