Calea lupului

,,In orice tara ar fi fost sa ajung, de orice forme ale vietii as fi fost inconjurat, gandul - iar apoi intreaga mea fiinta - s-a intors de fiecare data in Dobrogea la praful si maracinii ei, la vantul ei de stepa, la chipul ei teluric si generos. Oriunde m-as fi aflat, dorul de ea ma ajungea in cele din urma.
Dobrogea! Dobrogea! Pe fata aceasta ciudata, fiica de rege get si de dansatoare tatatroaica, eu am iubit-o de pe vremea cand umbla cu picioarele goala in tarana."
(Geo Bogza - "Privelisti si sentimente")


Fotografii am facut foarte putine pentru ca cea mai mare parte a timpului ne-am concentrat pe video, dar chiar asa fiind tot au ramas cateva cadre din timpul filmarilor:

Si din filmarile nocturne:

Cu multumiri Bogdanilor pentru implicare, participare si nu in ultimul rand pentru companie, in aceasta aventura bantuita de peripetii si ghinioane, pe care, oricum ar fi, as repeta-o oricand alaturi de ei.

Sper pe viitor alaturi de Bogdan sa surprindem intr-o maniera si mai artistica astfel de momente. Natura cu frumusetile ei este nesfarsita. Noi suntem cei care nu reusim sa-i facem fata, dar abia ne-am incalzit.