Plaja salbatica de la Corbu: Plaja

Plaja salbatica de la Corbu. Loc de relaxare - click pe imagine pentru rezolutia maxima...

O plaja naturala, neamenajata care nu iti ofera nimic altceva decat ce a lasat natura in urma ei. In mijlocul plajei se gaseste un fel de pensiune care este ignorata complet, iar de curand au aparut doua terase mici si saracacioase spre capetele plajei. Un aspect important al plajei de la Corbu este acela ca oricat ai cauta nu prea gasesti fite.

Rareori cate un fitos care se aventureaza cu o masina cu tractiune fata in nisipul afanat amagit de aparenta sa adancime de cca 10-15 cm. Dar tot raul este spre bine ca te lipesti de cate o bere de cate ori scoti pe cate unul afara.

In timpul saptamanii plaja este foarte aerisita. Majoritatea corturilor sunt instalate in apropierea celor doua terase probabil datorita traseului mai scurt pana la paharul cu bere. In schimb in weekend se aglomereaza un pic, in mare parte si datorita locuitorilor din imprejurimi care vin la scaldat. In ciuda faptului ca nu exista cu desavarsire tractoare sau oricare alte utilaje care sa grebleze plaja, aceasta este mai curata, mai lipsita de PET-uri si chistoace de tigara decat in faimoasa Mamaia.

Click pe imagine pentru rezolutia maxima...

Desi aparent majoritatea celor care poposesc pe plaja par oameni educati si cu bun simt, dar care mai ales accepta conditiile pe care le ofera plaja, izolat mai gasesti care o gramajoara de PET-uri si gunoi menajer. Pacat, pentru ca daca tot s-au straduit sa le adune gramada, le puteau pune si intr-un sac de gunoi.

Minivacanta pe plaja salbatica de la Corbu - contine 6 episoade: